1) Zeil schoon en droog maken.
Zorg voor een schone en vetvrije ondergrond, zodat de PLAPLA zich goed kan hechten. Gebruik alleen vet- en siliconenvrije schoonmaakmiddelen (bij voorkeur PLAPLA Cleaner). Gebruik geen wasbenzine (vet!) en geen Glassex-achtigen (siliconen!).

2) PLAPLA op maat knippen.
Neem minimaal 5cm ruimte, de PLAPLA moet goed over de insnijding, scheur worden geplakt om een waterdichte verbinding tot stand te brengen.

3) Draag/ Rugfolie van de PLAPLA afhalen.
Indien de te plakken PLAPLA groter is dan handzaam, adviseren wij u om niet direct de volledige draag / rugfolie te verwijderen.

4) Plakken.
Bevestig 1cm van de PLAPLA aan op het grondig schoongemaakte en droge dekzeil, wrijf de PLAPLA met beleid over de beschadiging aan de buitenzijde van de oplegger.

5) Van buiten naar binnen.
Druk na het aanbrengen aan de buitenzijde, de beschadigde binnenzijde van het dekzeil aan op de PLAPLA voor de beste bevestiging. De PLAPLA plakt direct goed vast, maar bereikt pas na enkele dagen haar uiteindelijke kleefkracht.

****
– De minimum temperatuur voor het aanbrengen van de PLAPLA is 7 graden celcius. In de winter kunt u de auto beter binnen stallen voor optimaal resultaat.
- Als noodreparatie zal een PLAPLA altijd te gebruiken zijn, de duurzaamheid van de verbinding zal korter zijn bij verwerking bij lagere temperatuur.
- PLAPLA is hoogwaardig plakkend, na aanbrengen kan hij niet meer verwijderd of verschoven worden. Hou hier rekening mee, plak PLAPLA direct op de juiste locatie. 

Go to top